Hakuohjeet

Haku kaikkiin korkeakoulujen koulutuksiin tapahtuu valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Voit hakea yhteensä enintään kuuteen ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen hakukohteeseen.

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnalla tarkoitetaan sitä, että yhteisvalinnan piirissä olevien hakukohteiden mukaisissa valinnoissa käytetään samoja valintaperusteita ja samaa valintakoetta. Nämä hakukohteet on merkitty Opintopolussa tekstillä ”Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta”.

Hakuaika on 20.3.–3.4.2019 klo 15.00
Valintakoe on ke 5.6.2019

Valintakokeeseen saavat osallistua hakijat, jotka eivät ole tulleet hyväksytyksi todistusvalinnalla haluamaansa hakukohteeseen (Jos hakija tulee hyväksytyksi todistusvalinnassa ensimmäiseen yhteisvalinnan hakukohteeseensa, ei hän saa osallistua valintakokeeseen.). Valintakoepaikka määräytyy sen mukaan, mikä hakijan hakemista kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan hakukohteista on ensisijaisuusjärjestyksessä ensimmäisenä. Valintakokeen paikka tulee ilmoittaa hakulomakkeessa vain, jos sitä erikseen kysytään.

Hakulomakkeet täyttäminen ja lähettäminen

Valikko