Kauppatieteet Suomessa

Kauppatieteitä voi opiskella Suomessa kymmenessä eri yliopistossa Helsingissä, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa ja Vaasassa. Lisäksi Turun yliopistolla on yksikkö Porissa, Hankenilla Vaasassa ja Aallon kauppakorkeakoululla Mikkelissä. Kaikki kauppatieteitä opettavat yliopistot löytyvät täältä.

Kauppatieteet alana on monipuolinen kokonaisuus, jonka sisällä on useita eri suuntautumisvaihtoehtoja ja valmistuneet kauppatieteiden kandidaatit ja maisterit työskentelevät monissa erilaisissa tehtävissä ja ammateissa Suomessa ja ulkomailla.

Kauppatieteissä voit suuntautua esim. henkilöstöasioihin, markkinointiin, taloushallintoon, rahoitukseen tai yritysjuridiikkaan. Voit tutustua tarkemmin yliopistojen tarjoamiin pääaineisiin kohdasta Yliopistot

Kauppatieteitä voi opiskella suomeksi kahdeksassa yliopistossa, ruotsiksi kahdessa yliopistossa. Tämän lisäksi tutkinnon tai sen osia voi suorittaa englanniksi kaikissa kymmenessä kauppatieteitä opettavassa yliopistossa.

Valikko