Tiedote valintakokeen vastauksista lähetetty

Tiedote antamistasi vastauksista ja valintakokeen oikeista vastauksista on lähetetty kaikille kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan valintakokeeseen osallistuneille hakulomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Saamasi pisteet näet sinulle lähetetystä tuloskirjeestä, jonka saat pe 30.6. (Opetushallitus lähettää).

Tiedote on lähetetty yhteisvalinnan omasta järjestelmästä, ei Opintopolusta. Jotkut sähköpostipalvelimet voivat estää tiedotteen saapumisen, jos tiedoteviestejä tulee yhdellä kertaa useampi samasta osoitteesta tai palvelin tulkitsee järjestelmämme osoitteen epäkelvoksi.

Mikäli tiedote ei ole tullut saapuneet/inbox -kansioon, tarkasta onko se mennyt esimerkiksi roskapostit tai tarpeettomat -kansioon. Tarkasta myös että sähköpostilaatikossasi on tilaa eli ettei se ole täynnä.

Jos olet osallistunut valintakokeeseen etkä jostain syystä ole saanut tiedotetta, laita sähköpostiviesti kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan koordinaattori Ulla Turuselle osoitteeseen ulla.turunen (at) uef.fi.

Valikko