Registeransvarig

Webbplatsen kauppatieteet.fi upprätthålls av den gemensamma antagningen till ekonomiutbildning som består av Aalto-universitetet, Östra Finlands universitet, Jyväskylä universitet, Villmanstrand-Lahtis tekniska universitet LUT, Uleåborgs universitet, Svenska Handelshögskolan, Tammerfors universitet, Åbo universitet, Vasa universitet och Åbo Akademi.

Kontaktperson:
Sanna Piesanen
kauppatieteet.yhteisvalinta@uef.fi

 

Syfte med behandlingen av personuppgifter

På sidan för den gemensamma antagningen hanteras namn och kontaktuppgifter för kontaktpersonens del. På sidan för den gemensamma antagningen till ekonomiutbildning hanteras inte studerandes personuppgifter utan de hanteras vid de universitet som hör till ämnesområdets gemensamma antagning. De universitet som hör till den gemensamma antagningen följer dataskyddsmeddelanden för respektive universitet. Dataskyddsmeddelandena kan ses på universitetens webbsidor.

 

Kakor (cookies)

När du besöker någon av våra webbplatser lagrar vår sida kakor alltså små textfiler till din terminal.

Alla kakor som används på webbplatsen https://www.kauppatieteet.fi/sv/ är tekniska och möjliggör webbplatsens funktionalitet och hjälper oss att erbjuda dig bättre tjänster. Med hjälp av kakorna kommer nätsidan till exempel ihåg på vilket språk du vill använda vår sida. Användaren kan förhindra användningen av kakor i webbläsaren, men det kan förhindra systemet från att fungera korrekt.